Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Spa-Francorchamps
Le Mans
Nordschleife
Zolder
DSL
DFTours
Junior Track Experience

Dutch Superlap @ TT Circuit Assen - Round 2

In 2024 organiseert Driving-Fun.com voor de zesde keer het Dutch Superlap kampioenschap, waar alles draait om de snelste ronde. Niet voor niets is onze slogan: 'Just a matter of time'. Ook voor 2024 geldt het in 2023 versimpelde reglement, dit geeft meer spanning en sensatie voor de deelnemers en de fans!

02-06


Dutch Superlap
Bij Dutch Superlap wordt gereden in vijf verschillende klassen. In al deze klassen zijn er drie podiumplaatsen te verdienen bij elke ronde. Tevens wordt aan het einde van het kampioenschap een prijsuitreiking gedaan voor de top drie van elke klasse.

*) Rolkooi niet verplicht.
*) Racelicentie niet verplicht.
*) Deelname is mogelijk met elke auto.
*) Opbouw: vrije training - warm-up - kwalificatie - finale.

Deelname is mogelijk aan een losse ronde of aan het gehele kampioenschap. Wanneer wordt ingeschreven voor het volledige kampioenschap krijg je korting op de prijs van losse rondes en een gratis jaarabonnement op Start 84, hét autosportblad van Nederland.

Programma
Ronde 2 van het kampioenschap wordt gereden op het TT Circuit in Assen. We sluiten deze ronde aan bij de ACNN race-organisatie, dus actie en spektakel is gegarandeerd!
Het tijdschema van deze ronde is op dit moment nog niet bekend.

Rental Races
Zelf geen geschikte auto of geen zin om deel te nemen met je eigen auto?
Dit is geen probleem. Onze volledig race geprepareerde BMW E36 325i's vallen in de Club klasse en zijn daarin ook zeer competitief. Meestrijden voor het podium en de overwinningen is daarmee dus ook zeker mogelijk!
De all in prijs voor deelname aan een ronde van het Dutch Superlap kampioenschap in een BMW E36 325i is €999 incl. brandstof en BTW.
Deelname aan het gehele kampioenschap in een BMW E36 325i kost slechts €3500 incl. brandstof en BTW.

Voor meer informatie klik hier!
Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in!


Reacties (0) van bezoekers


Nog geen reacties

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: