Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Le Mans
Nordschleife
Zolder
DSL
DFTours
Junior Track Experience

DF @ Special Meppen deel LVIII

Op zondag 19 november organiseert Driving-Fun.com voor de 58e keer een circuitdag op Circuit Meppen. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

19-11


Speciale lay-out
Het circuit van Meppen is opzichzelf al een uitdagend circuit. Een rondje Meppen is 2600 meter lang en in deze tijd zul je nauwelijks tijd hebben om op adem te komen. Het is een constante achtbaan, waarbij je hard moet werken achter het stuur. Maar voor de trackday van 19 november doen wij hier nog een schepje bovenop. Deze dag zal het circuit namelijk tegengesteld gereden worden. Alle ideale lijnen die jij van Meppen kent komen te vervallen. Ontdek nieuwe bochten, nieuwe lijnen en ervaar Circuit Meppen zoals je nog nooit hebt ervaren!

Programma

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
09:00 - 10:30 | Inschrijven
10:30 - 12:00 | Trackday
12:00 - 14:00 | Pauze
13:50 - 15:30 | Trackday

Prijs
Deelname aan de hele dag (10:30 - 15:30) kost €200 per auto voor leden en €220 voor niet-leden. 
Tweede rijders of bijrijders betalen €20 per persoon. Een auto delen met meerdere rijders is dus ook mogelijk.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking heeft over een DFTrackdays lidmaatschapskaart betaalt de ledenprijs (deze kost eenmalig €80, is geldig tot het einde van het kalenderjaar en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Meppen maximaal 95dB geproduceerd worden; hier kan op gecontroleerd worden.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden op Meppen, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Betaling dient vooraf of uiterlijk op de dag zelf (pin of contant) te geschieden.

DFTrackdays
De circuitdagen van Driving-Fun.com kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (0) van bezoekers


Nog geen reacties

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: