Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Spa-Francorchamps
Le Mans
Zolder
Weeze
DSL

DF @ Assen deel XLII

Op woensdag 16 augustus organiseert Driving-Fun.com, in samenwerking met onze vrienden van ADS, voor de 42e keer een circuitdag op het TT circuit van Assen. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

16-08


Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
11:00 - 12:30 | Inschrijven
12:30 - 16:30 | Open pitlane rijden
Let op: er zijn deze dag maximaal 60 deelnemers toegestaan.

Prijs
Deelname aan de hele dag kost €345 per auto voor leden en €365 voor niet-leden.
Een auto delen met meerdere rijders is mogelijk; tweede rijders betalen €20 extra.
Passagiers betalen eveneens €20 per persoon.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking heeft over een DFTrackdays lidmaatschapskaart betaalt de ledenprijs (deze kost eenmalig €80, is geldig tot het einde van het kalenderjaar en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Assen maximaal 95dB geproduceerd worden; hier kan op gecontroleerd worden.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden op Assen, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Betaling dient vooraf of uiterlijk op de dag zelf te geschieden.

DFTrackdays
De circuitdagen van Driving-Fun.com kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (1) van bezoekers


07-06-2023 19:28
Hi i am interested in renting a car for the Assen track day on August 16th. Do you have the BMW E36 or E46 M3 for then? I am interested in either of those. How much would be for the whole package?

Best,
Osman

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: