Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Le Mans
Nordschleife
Zolder
Weeze
DSL
Events

Triple crown - Spa, Zandvoort, Le Mans

Traditioneel is de triple crown het hoogst haalbare in de autosport: winst van de Grand Prix van Monaco, Indy500 & de 24 uur van Le Mans. Wij introduceren dit jaar onze eigen triple crown: rij in slechts 4 dagen met ons mee op de F1 Grand Prix circuits van Zandvoort & Spa-Francorchamps & op het Bugatti circuit van Le Mans.

05-11


Programma
Op zaterdag 5 november starten we op circuit Spa-Francorchamps, meer info over deze dag vind je hier.
Vanuit Spa gaan we door naar Zandvoort, om op zondag 6 november op het circuit te rijden. Het programma van de dag vind je hier
Op dinsdag 8 november sluiten we af op het legendarische circuit van Le Mans, meer informatie over deze dag vind je hier.

Prijs
Deelname aan deze dagen kost €1995 per auto voor leden en €2095 voor niet-leden. 
Tweede rijders of bijrijders betalen €20 per persoon.
Voor Silver & Gold leden van onze Business Club (Amsterdam Race Resort) geldt het scherpe tarief van €1395 en twee dagdelen van het lidmaatschap.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Kleding met lange mouwen en lange broekspijpen zijn verplicht. Bestuurders van raceauto’s dienen een racepak te dragen.
*) Iedere rijder die de beschikking heeft over een DFTrackdays lidmaatschapskaart betaalt de ledenprijs (deze kost eenmalig €80, is geldig tot het einde van het kalenderjaar en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Spa maximaal 103dB geproduceerd worden; hier kan op gecontroleerd worden.
*) Er mag op Zandvoort maximaal 92dB geproduceerd worden; hier wordt op gecontroleerd.
*) Er mag op Le Mans maximaal 98dB geproduceerd worden; hier wordt op gecontroleerd.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Let op: Uw boeking is pas definitief na ontvangst van uw betaling.

DFTrackdays
De circuitdagen van Driving-Fun.com kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (0) van bezoekers


Nog geen reacties

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: