Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Le Mans
Nordschleife
Zolder
Weeze
DSL

DF @ Zandvoort deel CLXXXI

Op woensdag 6 juli organiseert Driving-Fun.com voor de 181e keer een circuitdag op Circuit Zandvoort op de nieuwe Formule 1 Grand Prix lay-out. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

06-07


Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
07:30 - 08:30 | Inschrijven in de administratieruimte links van pitbox 00
08:30 - 11:30 | Open pitlane rijden - ochtend
11:30 - 12:30 | Open pitlane rijden - middag
13:00 - 17:00 | Open pitlane rijden - middag

Prijs
Deelname aan de hele dag (09:00 - 17:00) kost €680 per auto voor leden en €710 voor niet-leden. 
Tweede rijders of bijrijders betalen €20 per persoon.
Een auto delen met meerdere rijders is dus ook mogelijk.
Deelname aan uitsluitend de ochtendsessie (tot 11:30) kost €350 per auto voor leden en €370 voor niet-leden. Deelname aan uitsluitend de middagsessie (vanaf 11:30) kost €480 per auto voor leden en €500 voor niet-leden.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking heeft over een DFTrackdays lidmaatschapskaart betaalt de ledenprijs (deze kost eenmalig €80, is geldig tot het einde van het kalenderjaar en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Zandvoort maximaal 92dB geproduceerd worden; hier wordt op gecontroleerd.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden op Zandvoort, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Betaling dient vooraf of uiterlijk op de dag zelf (pin of contant) te geschieden.
*) Deelname met een elektrische auto's of hybride auto is op het moment helaas niet toegestaan.

DFTrackdays
De circuitdagen van Driving-Fun.com kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.Klik hier om je in te schrijven.


Reacties (1) van bezoekers


17-01-2022 18:05
Beste, Wij zouden als Porsche Club graag deelnemen aan deze Trackday. A priori zouden we met een 10tal wagens kunnen komen. Kan u aangeven wat de voorwaarden zijn en heeft u nog beschikbaarheid?

MVG

O. Reimann
Alvast bedankt.

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: