Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Le Mans
Nordschleife
Zolder
Weeze
DSL

DF @ Spa-Francorchamps deel LXX

Op maandag 21 maart organiseert Driving-Fun.com, samen met onze Belgische vrienden van Skylimit Events, voor de 70e keer een circuitdag op het circuit van Spa-Francorchamps. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

21-03


Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
08:00 - 09:00 | Inschrijven
09:00 - 12:00 | Open pitlane rijden
12:00 - 13:00 | Middagpauze
13:00 - 18:00 | Open pitlane rijden

Prijs
Deelname aan de hele dag kost €520 per auto voor leden en €550 voor niet-leden.
Een auto delen met meerdere rijders is mogelijk; tweede rijders betalen €20 extra.
Passagiers betalen eveneens €20 per persoon.
Deelname aan uitsluitend de ochtendsessie (tot 12:00) kost €300 per auto voor leden en €320 voor niet-leden. Deelname aan uitsluitend de middagsessie (vanaf 13:00) kost €400 per auto voor leden en €420 voor niet-leden.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking heeft over een DFTrackdays lidmaatschapskaart betaalt de ledenprijs (deze kost eenmalig €80, is geldig tot het einde van het kalenderjaar en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Spa maximaal 103dB geproduceerd worden; hier kan op gecontroleerd worden.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden op Spa-Francorchamps, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Let op: Uw boeking is pas definitief na ontvangst van uw betaling.

DFTrackdays
De circuitdagen van Driving-Fun.com kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.






Reacties (1) van bezoekers


10-02-2022 12:26
Good Day

I hope you are well.
I see this track day is fully booked. I booked the accommodation in the area and was awaiting confirmation for the booking and they confirmed today. But now i see that the track day is fully booked. Would it be possible to squeeze in another car in the afternoon session please as i have already booked the accommodation for this track day. I do not mind paying immediately to secure the booking as well please?

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: