Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Ascari
Zolder

DF @ Ascari Race Resort deel XV

In de heuvels bij Ronda, in de provincie Malaga ligt het Ascari Race Resort. Tegen een achtergrond van de Middellandse Zee, heeft Klaas Zwart het paradijs voor autoliefhebbers gebouwd, een fantastisch uitdagend circuit van 5,4 kilometer lengte, gelegen in een sprookjesachtige omgeving. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 december organiseert Driving-Fun.com een tweedaags evenement op Ascari Race Resort.

03-12


Ascari Race Resort
Van alle evenementen die Driving-Fun.com organiseert, zijn onze circuitdagen op het Ascari Race Resort het meest magisch. Zelfs als het hartje winter is in Nederland, stap je na een kleine drie uur in Malaga uit het vliegtuig in een aangename temperatuur, op een steenworp afstand van de Middellandse Zee.
Er zijn vele circuits in Europa, maar geen enkele is zo afwisselend, zo uitdagend en zo speciaal als het Ascari Race Resort. Iedereen die ooit op dit circuit heeft mogen rijden, kan dit beamen.

Onvergetelijke ervaring
Op vrijdag 3 & zaterdag 4 december organiseert Driving-Fun.com een tweedaags evenement op het magische Ascari Race Resort.

Accelerate your business
Wilt u liever dat alles voor u geregeld wordt? Dit kan onder het zogenaamde accelerate your business concept en behelst:
*) Inschrijfgeld voor twee dagen Ascari
*) Transport van uw auto van Noordwijkerhout naar Ascari en weer terug.
*) Hotelarrangement voor 4 nachten in een zeer goed **** Resort in Marbella, inclusief ontbijt en diner met één fles wijn per equipe bij het diner.
*) Ontvangst met koffie, fruit en gebak en tussen de middag een luxueuze lunch op het Ascari Race Resort.

Kosten
De kosten voor twee dagen inschrijving Ascari bedragen €1999 incl. 9% btw.
Wilt u ontzorgd naar Ascari en kiest u voor accelerate your business, dan bedragen de kosten €4999 excl. BTW.

Informatie
Voor verdere informatie neemt u s.v.p. contact op met Peter Tunissen via +31 6 50 21 28 47 of via peter@driving-fun.com


Reacties (1) van bezoekers


10-01-2021 21:22
Wat zijn de transport kosten?

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: