Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Ascari
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Le Mans
Nordschleife
Zolder
Weeze
Goodwood
DSL

DF @ Zolder deel LXXV

Op zondag 28 februari organiseert Driving-Fun.com voor de 75e keer, samen met onze Belgische vrienden van Skylimit Events, een circuitdag op Omloop Terlaemen, beter bekend als het circuit van Zolder. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

28-02


Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
09:00 - 10:00 | Inschrijven op de tweede verdieping van de toren in de Skylimit Events lounge
10:00 - 12:00 | Open pitlane rijden - ochtend
12:00 - 13:00 | Middagpauze
13:00 - 18:00 | Open pitlane rijden - middag

Prijs
Deelname aan de hele dag kost €470 per auto voor leden en €500 voor niet-leden.
Een auto delen met meerdere rijders is mogelijk; tweede rijders betalen €20 extra.
Passagiers betalen eveneens €20 per persoon.
Deelname aan uitsluitend de ochtendsessie (tot 12:00) kost €160 per auto voor leden en €180 voor niet-leden. Deelname aan uitsluitend de middagsessie (vanaf 13:00) kost €330 per auto voor leden en €350 voor niet-leden.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking heeft over een DFTrackdays lidmaatschapskaart betaalt de ledenprijs (deze kost eenmalig €50, is geldig tot het einde van het kalenderjaar en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Zolder maximaal 98dB geproduceerd worden; hier wordt streng op gecontroleerd.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden op Zolder, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Let op: vanwege de samenwerking met Skylimit dient dit evenement uiterlijk twee dagen vooraf betaald te zijn.

DFTrackdays
De circuitdagen van Driving-Fun.com kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (1) van bezoekers


13-02-2021 18:05
Hallo. Wir würden gerne am Trackday in Zolder am 28.02.2021 teilnehmen um unseren Challenge Mini zu testen. Wie hoch sind die Chancen das der Trackday stattfindet oder wegen Corona ausfällt?
Würde mich sehr über Informationen freuen und bin unter 004916096630688 erreichbar.
Vielen Dank

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: