Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Ascari
Zolder

DF @ Spa-Francorchamps deel LXIX

Op zaterdag 13 november organiseert Driving-Fun.com, samen met onze Belgische vrienden van Skylimit Events, voor de 69e keer een circuitdag op het circuit van Spa-Francorchamps. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

13-11


Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
08:00 - 09:00 | Inschrijven
09:00 - 12:00 | Open pitlane rijden
12:00 - 13:00 | Middagpauze
13:00 - 16:45 | Open pitlane rijden

Prijs
Deelname aan de hele dag kost €470 per auto voor leden en €500 voor niet-leden.
Een auto delen met meerdere rijders is mogelijk; tweede rijders betalen €20 extra.
Passagiers betalen eveneens €20 per persoon.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking heeft over een DFTrackdays lidmaatschapskaart betaalt de ledenprijs (deze kost eenmalig €50, is geldig tot het einde van het kalenderjaar en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Spa maximaal 103dB geproduceerd worden; hier kan op gecontroleerd worden.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden op Spa-Francorchamps, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Let op: Uw boeking is pas definitief na ontvangst van uw betaling.

DFTrackdays
De circuitdagen van Driving-Fun.com kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (2) van bezoekers


27-10-2021 21:31
Goedendag, Ik heb bij jullie een trackday geboekt voor Spa 13 november is het mogelijk om klanten van mij uit te nodigen op het circuit ? Met vriendelijke groet Patrick Ruygrok
25-10-2021 17:36
Goedendag, Ik heb bij jullie een trackday geboekt voor Spa 13 november is het mogelijk om klanten van mij uit te nodigen op het circuit ? Met vriendelijke groet Patrick Ruygrok

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: