Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Ascari
Spa-Francorchamps
Le Mans
Zolder
Weeze
DSL

DF @ Zandvoort deel CLXVIII

Op zondag 28 november organiseert Driving-Fun.com voor de 168e keer een circuitdag op Circuit Zandvoort op de nieuwe Formule 1 Grand Prix lay-out. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

28-11


Let op: het tijdschema van deze trackday is anders dan jullie van ons gewend zijn. Dit evenement vindt namelijk plaats samen met de Dutch Superlap.

Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
08:30 - 10:00 | Inschrijven in de administratieruimte links van pitbox 00
10:00 - 11:10 | Open pitlane rijden
11:10 - 12:50 | Pauze
12:50 - 14:00 | Open pitlane rijden
14:00 - 14:40 | Pauze
14:40 - 16:10 | Open pitlane rijden
*Tijden zijn onder voorbehoud.

Prijs
Deelname aan de deze dag kost €380 per auto voor leden en €400 voor niet-leden. Het is alleen mogelijk om je voor de hele dag in te schrijven. 
Tweede rijders of bijrijders betalen €20 per persoon.
Een auto delen met meerdere rijders is dus ook mogelijk.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking heeft over een DFTrackdays lidmaatschapskaart betaalt de ledenprijs (deze kost eenmalig €50, is geldig tot het einde van het kalenderjaar en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Zandvoort maximaal 92dB geproduceerd worden; hier wordt op gecontroleerd.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden op Zandvoort, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Betaling dient vooraf of uiterlijk op de dag zelf (pin of contant) te geschieden.
*) Deelname met een elektrische auto of hybride auto is op het moment helaas niet toegestaan.

DFTrackdays
De circuitdagen van Driving-Fun.com kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.Klik hier om je in te schrijven.


Reacties (1) van bezoekers


05-10-2021 16:47
1x Honda Accord
1x BMW 325i

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: