Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Spa-Francorchamps
Le Mans
Zolder
Weeze
DSL

DF @ Zandvoort deel CLXV

Op woensdag 13 oktober organiseert Driving-Fun.com voor de 165e keer een circuitdag op Circuit Zandvoort op de nieuwe Formule 1 Grand Prix lay-out. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

13-10


Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
08:00 - 09:00 | Inschrijven in de administratieruimte links van pitbox 00
09:00 - 12:00 | Open pitlane rijden - ochtend
12:00 - 17:00 | Open pitlane rijden - middag

Prijs
Deelname aan de hele dag (09:00 - 17:00) kost €530 per auto voor leden en €560 voor niet-leden. 
Tweede rijders of bijrijders betalen €20 per persoon.
Een auto delen met meerdere rijders is dus ook mogelijk.
Deelname aan uitsluitend de ochtendsessie (tot 12:00) kost €290 per auto voor leden en €310 voor niet-leden. Deelname aan uitsluitend de middagsessie (vanaf 12:00) kost €390 per auto voor leden en €410 voor niet-leden.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking heeft over een DFTrackdays lidmaatschapskaart betaalt de ledenprijs (deze kost eenmalig €50, is geldig tot het einde van het kalenderjaar en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Zandvoort maximaal 92dB geproduceerd worden; hier wordt op gecontroleerd.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden op Zandvoort, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Betaling dient vooraf of uiterlijk op de dag zelf (pin of contant) te geschieden.
*) Deelname met een elektrische auto of hybride auto is op het moment helaas niet toegestaan.

DFTrackdays
De circuitdagen van Driving-Fun.com kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (3) van bezoekers


10-10-2021 12:39
Can I take some photos from the grandstand? I don't want to enter the track.
03-10-2021 21:14
Goede avond/morgen,
Ik overweeg om wo. 13 oktober. te komen. Nu rijd ik meestal met de HARC vrij rijden dagen. Echter ik kan alleen met de middagsessie. Hoe gaat dat met de keuring van de auto en evt. briefing?
Mvg.
Kees Dingler
03-10-2021 21:12
Goede avond/morgen,
Ik overweeg om wo. 13 oktober. te komen. Nu rijd ik meestal met de HARC vrij rijden dagen. Echter ik kan alleen met de middagsessie. Hoe gaat dat met de keuring van de auto en evt. briefing?
Mvg.
Kees Dingler

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: