Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Ascari
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Le Mans
Nordschleife
Zolder
Weeze
Goodwood
DSL

DF @ Zolder deel LXXII

Op zaterdag 5 december organiseert Driving Fun voor de 72e keer, samen met onze Belgische vrienden van Skylimit Events, een circuitdag op Omloop Terlaemen, beter bekend als het circuit van Zolder. Circuitdagen zijn bij uitstek de manier om op een veilige en vooral hele leuke manier je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

05-12


Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
08:00 - 09:00 - Inschrijven op de tweede verdieping van de toren in de Skylimit Events lounge
09:00 - 15:00 - Open pitlane rijden
15:00 - 16:00 - Pauze
16:00 - 22:00 - Open pitlane rijden

Prijs
Deelname aan de hele dag kost €750 per auto voor leden en €780 voor niet-leden.
Een auto delen met meerdere rijders is mogelijk; tweede rijders betalen €20 extra.
Passagiers betalen eveneens €20 per persoon.
Deelname aan uitsluitend de ochtendsessie (tot 15:00) kost €400 per auto voor leden en €420 voor niet-leden. Deelname aan uitsluitend de middagsessie (vanaf 16:00) kost €400 per auto voor leden en €420 voor niet-leden.

Eisen
*) Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.
*) Een helm is verplicht, zowel voor rijders als bijrijders.
*) Iedere rijder die de beschikking heeft over een DFTrackdays lidmaatschapskaart betaalt de ledenprijs (deze kost eenmalig €50, is geldig tot het einde van het kalenderjaar en kan uitsluitend op de dag zelf gekocht worden).
*) Er mag op Zolder maximaal 95dB geproduceerd worden; hier wordt streng op gecontroleerd.
*) Kinderen onder de 16 jaar mogen niet meerijden op Zolder, tenzij ze over een racelicentie beschikken.
*) Let op: vanwege de samenwerking met Skylimit dient dit evenement uiterlijk twee dagen vooraf betaald te zijn.

DFTrackdays
Driving Fun circuitdagen kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklink door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (2) van bezoekers


24-11-2020 17:16
Hello there. We book for Zolder 5th of December. I hope it still will be good due to Coronavirus. I also read that co-drivers are allowed, correct. Thanks!
15-10-2020 16:50
Beste,

De prijs klopt dat het 0 euro is?

Vriendelijke groet
Mark

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: