Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Le Mans
Nordschleife
Zolder
Weeze
DSL

RaceCarEvent

Op zondag 5 maart organiseert Driving Fun voor de 1e keer RaceCarEvent, in samenwerking met Classic Park Boxtel. Op deze interactieve beurs voor het gehele gezin zal alles in het teken staan van autosport, in de breedste zin van het woord. F1, WRC, nationale rally, RC Racing, slotcars, simracen, NASCAR en nog veel meer takken van autosport zijn allemaal vertegenwoordigd!

05-03


Op zondag 5 maart 2017 organiseert Driving-Fun.com in samenwerking met Classic Park te Boxtel voor de eerste keer het festival RaceCarEvent. RaceCarEvent is toegankelijk voor de eigenaren en liefhebbers van elk type raceauto, klassiek, modern of exclusief. Mocht u niet over een raceauto beschikken dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats.

Tijdens RaceCarEvent is er meer te zien en beleven dan alleen raceauto's. Het festival wordt muzikaal omlijst met live muziek, er zijn stands aanwezig met lifestyle artikelen, kleding en accessoires en u kunt het automuseum bezoeken. Daarnaast zijn er diverse randactiviteiten zoals een racesimulator, slotracebaan, een F1 auto (exacte kopie), Dakar truck en een circuit voor RC auto's. Tevens zal er een mystery guest aanwezig zijn!

De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de grote zaal die geheel in het teken van raceauto's en race gerelateerde zaken zal staan.

Toegang in de voorverkoop kost slechts €8,50 per persoon en parkeren is gratis! Tickets bestellen kan via https://www.ticketkantoor.nl/shop/RaceCarEventReacties (0) van bezoekers


Nog geen reacties

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: