Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Spa-Francorchamps
Nordschleife
Zolder
Weeze
DSL
Events

DF @ Zandvoort circuit training & vrij rijden

Op zaterdag 27 juli organiseert Driving Fun in de ochtend voor de eerst keer een circuittraining op het lange Grand Prix circuit van CPZ, oftewel Circuit Park Zandvoort. In de middag vindt er een open pitlane circuitdag plaats waar iedereen aan deel kan nemen. Deze circuittraining is bij uitstek de manier voor beginners om op een veilige en leerzame manier kennis te maken met het circuitrijden en je eigen grenzen en de grenzen van je auto beter te leren kennen.

27-07


Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
08:00 - 09:00 - Inschrijven in Mickey's
09:00 - 11:00 - Pacecar laps onder leiding van ervaren instructeurs
11:00 - 13:00 - Open pitlane circuitdag uitsluitend voor deelnemers aan de circuit training
13:00 - 16:45 - Open pitlane rijden middagsessie

Prijs
Deelname aan de hele dag (09:00 - 16:45) kost €400 per auto.
Tweede rijders of bijrijders betalen €10 per persoon.
Een auto delen met meerdere rijders is dus ook mogelijk.
Deelname aan uitsluitend de ochtendsessie (09:00 - 13:00) kost €250 per auto, deelname aan uitsluitend de middagsessie (13:00 - 16:45) kost eveneens €250 per auto.

Eisen
Auto's dienen vrij te zijn van vloeistoflekkages en te beschikken over deugdelijk werkende remmen en gordels. Een rolkooi of meerpuntsgordels zijn niet verplicht. Een sleepoog dient wel aanwezig (en liefst vooraf gemonteerd) te zijn.

DFTrackdays
Driving Fun circuitdagen kenmerken zich door een strakke organisatie, maar een gemoedelijke sfeer in de pitstraat en op de baan. Het zijn nadrukkelijk geen racedagen en zaken als elkaar op het scherp van de snede uitremmen en deurklink aan deurklinkt door bochten gaan zijn verboden.
Het is de bedoeling dat iedereen zich thuis voelt op onze dagen, van snelle, ervaren racer tot absolute beginner in zijn straatauto en dat kan alleen maar als iedereen rekening houdt met elkaar. De snellere rijder dient rekening te houden met de langzamere rijders en van de langzamere rijders wordt verwacht dat ze zich bewust zijn van mogelijke snelheidsverschillen en hun spiegels goed in de gaten houden.


Reacties (0) van bezoekers


Nog geen reacties

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: