Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Le Mans
Nordschleife
Zolder
DSL
DFTours
Junior Track Experience

Italia Run deel V

In de week van zaterdag 7 tot en met zondag 15 september organiseert Driving-Fun.com voor de 5e keer de Italia Run. Deze week is opgezet als een all-inclusive evenement, waarbij alle overnachtingen, ontbijt & diners door DF geregeld zijn, evenals de toegang tot fabrieken en musea. De route die we zullen rijden zal vooraf door middel van een routeboek bekend worden gemaakt.

07-09


Italia Run
In een straal van 25km rondom Maranello, ligt de zogenaamde Supercar Valley. Vlak bij elkaar vind je hier de fabrieken van Ferrari, Lamborghini, Maserati, Ducati, Alfa Romeo en Pagani. Om het af te maken, behoren de wegen vanuit Noord-Europa hiernaartoe tot de allermooiste ter wereld, de weg van Davos naar de Stelvio pas werd door Top Gear zelfs verkozen tot de allerbeste driver's road ter wereld! We overnachten deze reis in mooie onderkomens van sfeervolle middeleeuwse kastelen tot het heuse Ferrari hotel.
Kortom: alle ingrediƫnten voor een fantastische petrolhead week, die echter zeker ook gedeeld kan worden met iemand met iets minder benzine in de aderen!

Itinerary
Het definitieve programma van deze week volgt zo snel mogelijk.
Maar je kunt nu al je interesse hierin kenbaar maken door het sturen van een mailtje naar peter@driving-fun.comKlik hier om je in te schrijven.


Reacties (0) van bezoekers


Nog geen reacties

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: