Onderdeel van Driving-Fun.com

Kalender

Zandvoort
Meppen
Assen
Bilster Berg
Spa-Francorchamps
Le Mans
Nordschleife
Zolder
DSL
DFTours
Junior Track Experience

DF goes to Monte Carlo deel I

Van vrijdag 24 tot en met maandag 27 mei organiseert Driving-Fun.com een exclusieve reis naar de Grand Prix van Monaco in Monte Carlo.

23-05


Itinerary
 

Vrijdag 24 mei | op deze dag zal iedereen arriveren op het vliegveld van Nice, hier wordt iedereen opgevangen door het team van DF, vervolgens wordt iedereeen begeleid naar de transfer die ervoor zorgt dat iedereen bij het OKKO-hotel in Nice zal arriveren. We zullen het gehele weekend in het OKKO-hotel overnachten, dit om de drukte in Monaco te ontlopen. De gehele stad staat daar in het teken van de formule 1 hierom zoeken wij de rust op in Nice. Deze avond zullen wij afsluiten met een gezamenlijk diner bij Boscolo, Boscolo is een hoogwaardig restaurant met een Italiaanse keuken, genieten van de Italiaanse keuken op topniveau!
 
Zaterdag 25 mei | nu gaat het echt beginnen! We starten de dag met een ontbijt in het OKKO-hotel, om 10:00 staan onze transfers te trappelen om ons naar de grandprix van Monaco te vervoeren. Eenmaal aangekomen in Monaco zullen wij ons aanmelden bij de locatie, deze is gevestigd op het moment dat de coureurs het rechte stuk op rijden. Deze locatie bevindt zich op het dak van een school waardoor je geen last hebt van zichtbelemmering, in combinatie met een maximaal aantal gasten ben je altijd gegarandeerd van een uitstekende plaats. De locatie beschikt over een bar met personeel en een volledige catering, dit wordt verzorgd door Cedars, Cedars is een Libanees restaurant wat zich bevindt in Amsterdam. De voeding is getackeld en de locatie ook, hoe ziet de dag er verder uit? Tijdens de kwalificatie zijn er genoeg momenten dat er weinig gebeurd op het circuit, dit zijn bij uitstek de ideale momenten om eens rond te lopen en te netwerken met andere gasten. Wellicht komen hier nog mooie samenwerkingen uit! Aan het eind van de dag zal de DJ booth in gebruik genomen worden en sluiten we de dag af met een feestje, het is dan ook mogelijk om over het circuit te wandelen hier zullen ook feestjes aan de gang zijn. Om 22:30 zal de transfer klaar staan om iedereen te vervoeren naar het OKKO-hotel in Nice, mocht het gezellig zijn en liever langer willen blijven hangen kan dit natuurlijk ook, maar let wel op wees uitgerust voor zondag en de transfer vertrekt om 22:30!
 
Zondag 26 mei | deze dag trappen wij weer af met een ontbijt in het hotel, vervolgens zal het schema gelijk zijn als zaterdag. Het enige verschil is dat dit de Race-Day is! Tevens houden wij de tijden met de transfers deze dag gelijk, dit om verwarring te voorkomen.
 
Maandag 27 mei I het fantastische weekend wordt afgesloten met een ontbijt in het hotel, iedereen vervolgt hierna zijn weg naar het vliegveld.  
 
 
Al met al een strak programma! De reden dat wij dit organiseren is om de klant te ontzorgen. Uit ervaringen is gebleken dat het een hele organisatie is om hotels te vinden, transport richting Monaco en het vinden van de geboekte locatie, ook horen hier ook tegenvallende verwachtingen bij. Deze zorgen nemen wij uit handen, wij bieden de volledige reis inclusief toegang tot de grand-prix aan, interesse en weten wat dit kost? Neem contact op met het onderstaande email adres. Let op! Dit komt op een Nederlands factuur, dat scheelt weer btw terugvorderen uit het buitenland ?

Interesse of meer vragen? Stuur hiervoor een mailtje naar:  peter@driving-fun.comKlik hier om je in te schrijven.


Reacties (0) van bezoekers


Nog geen reacties

Reageren


Naam:
Email:
Toon e-mailadres
Bericht: